Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
AASTAPÄEVA EEL: kas tunned peolaua etiketti?
(4)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(4)
värskemad
parimad
vanimad
Mulle
23. veebruar 2019, 22:51
Ka meeldib kõvaksläinud leiba närida.leib tulebki kohe kilekotist välja võtta, muidu on juba 2 paeval kilekoti ja hallitusmaitse. Leivas on nii palju vett, et leib on tõesti järgmisel paeval kivikõva.kilekotti jättes, kohe hallitab
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Kapsalible
23. veebruar 2019, 19:52
Seanaha söömisel pole vaja etiketti, Toompeal lõhemarja söömisel küll ... ! Laualinaks mõni ajaleht ... ja ongi etikett!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
K52
23. veebruar 2019, 17:32
Mina näen seal veeklaasi :) https://www.balthos.com/lang-et/veinipokaalid-/256-veeklaas.html
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Napsitrall
23. veebruar 2019, 14:59
Mina näen küll veeklaasi asemel konjaki pitsi, miskit pärast. :-)
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (4)