KÕIGILE, KIRSSIDEGA! Valmistu rahvusvaheliseks kirsikoogi päevaks nende lihtsate hõrgutistega
Klikka retseptil: Kohupiima-kirsikook
Kohupiim ja kirsid – see klassikaline kooslus maitseb alati hästi! Külmutatud kirsid jäävad koogis meeldivalt hapuka ja naturaalse maitsega. Koogi võib valmistada ka kompotikirssidega, kuid siis tasub kärpida täidise suhkrukogust.
Klikka retseptil: Kohupiima-kirsikook rukkijahutainal
Kakaoga maitsestatud rukki- ja täisteranisujahust krõbe ümbris koos magusa vanillikohupiima ja hapukate kirssidega pakub unustamatu maitseelamuse! Kogus 10 lõiku.
Klikka retseptil: Kirsikook II
Šokolaad ja kirsid üheskoos. Kogus 10 kuni 12 lõiku.
Klikka retseptil: "Parima maitse" kirsikook
Kokasaate "Parim maitse" 30.01.2009 retsept
Klikka retseptil: Vilma kirsikook
Kuumuta ahi 200 kraadini. Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks. Sega omavahel kohupiim, munad, suhkur ja vanillsuhkur. Nõruta kompotikirsid või sulata ja nõruta külmutatud kirsid. Sega kirsid kohupiima hulka. Puista 2/3 taignapurust küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Vala peale kohupiimasegu. Puista peale ülejäänud puru. Küpseta 30 minutit. Jahuta enne lahtilõikamist täielikult.
Klikka retseptil: Kohupiima-kirsikook
Lihtsa vaevaga valmiv hõrk kohupiimakook. Valmista samal päeval kui serveerid, siis on sel parem maitse. Kirsside asemel võid kasutada ka teisi külmunud marju.
Kommentaarid (0)