Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
8. veebruar 2019, 16:07

10 toredat kausirooga toovad kevade lähemale

Kauss on hea mõõt toidu serveerimiseks. Maailmas on mitmeid mõnusaid kausiretsepte, nii soolaste kui ka magusate hulgas. Vaatame, mida Toidutare arhiiv välja pakub! 

„Kui klassikalisest kausitoidust poke bowel`ist rääkida, siis see on pärit Hawaii saartelt. Sealt on see vaikselt jõudnud Los Angelesse ja teistesse suurlinnadesse ning viimase viie aastaga on saanud sellest kasvav trend,“ ütleb Tallinnas kahe tänavatoidubaariga algust teinud Jörgen Kohal Õhtulehele. Ta avastas kausikultuuri Rootsis. „Stockholmi turul pakub 90% kõigist lõunasöögikohtadest kausse. Peale klassikaliste kalakausside saab vokikausse jpm, isegi Lähis-Ida dolmad ja bulgur on kolinud kaussi.“
'