Retseptid

Hertsoginna Meghani superlihtne seksikas pastaroog 

Toidutare, 8. veebruar 2019, 13:34
 Reuters/Scanpix
Lapseootel hertsoginna Meghani superlihtne pastakaste on nagu unistus neile, kes armastavad taimseid maitseid ning ei taha liiga kaua pliidi ääres olla - see nimelt valmib peaaegu et ise!

Meghani nüüdseks suletud elustiiliblogist The Tig pärit retsept kannab nime taimne pasta bolognese.
Enne Briti kuningakojaga liitumist andis toona populaarne näitleja ja toidublogija Meghan Markle intervjuu Delishile, kus tõi välja oma lemmiku pastaretsepti, mis on tema sõnul ääretult seksikas. "See kaste muutub nii kreemjaks, et on raske uskuda, et selles pole tonnide kaupa võid sees, vaid ainult suvikõrvits ning veidi puljongit," sõnas Meghan.
Sel nädalal kinnitasid Meghani lähimad sõbrad ajakirjale People antud intervjuus, et hertsoginna on hoolimata staatuse tõusust ikka samasugune nagu varem ning et ta teeb iga päev kodus oma abikaasale prints Harryle süüa.
Delish aga lõi Meghanilt kuuldu ainetel uue retsepti. Erinevalt Meghani omast on siin kirjas tšillihelbed, aga need tunduvad segusse sobivat.
Sul läheb vaja:
1 supilusikatäis oliivõli
5 keskmist tükeldatud suvikõrvitsat (võid asendada balkažaaniga)
1 tükeldatud sibul
1 dl vett
1 puljongikuubik
1 dl riivitud parmesani
300 grammi rigatoni pastat (sakilised torukesed)
Poole sidruni mahl
Soovi korral veidi tšillihelbeid.
Kuumuta suurem paksupõhjaline pott, soovitavalt malmist. Lisa oliivõli ja sibul ning lase klaasistuda. Sega juurde suvikõrvits, vesi ja puljongikuubik. Maitsesta soola ja pipraga. Vähenda kuumust ja kata kaanega, lase küpseda nii neli tundi. Hea on seda teha ahjus, mis on reguleeritud umbes 100le kraadile.
Vahetult enne kastme valimisist keeda pasta juhendi järgi. Enne serveerimist sega kastmele hulka parmisan ning soovi korral tšillihelbed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee