„Kodumaine joogivalik üha laieneb ja sealt leiab nii huvitavaid napse kui ka õlllesid ja siidreid,“ ütleb Eesti sommeljeede assotsiatsiooni president Kristjan Markii ja lisab, et valikut jagub ka veinisõpradele.  Foto: Teet Malsroos
Toiduuudised
23. veebruar 2019, 00:01

Eesti esisommeljee Kristjan Markii: "Külmal ajal võiksid joogidki natuke äkilisemad olla"

„Kuna sünnipäev on karmil talveajal, siis on ka toidulaud tummisem ja joogidki võiksid natuke äkilisemad olla,“ ütleb Eesti esisommeljee Kristjan Markii. „Või ütleme siis, et soojendavamad.“

„Kuna sünnipäev on karmil talveajal, siis on ka toidulaud tummisem ja joogidki võiksid natuke äkilisemad olla,“ ütleb Eesti esisommeljee Kristjan Markii. „Või ütleme siis, et soojendavamad.“

„Õlle-, veini- ja siidrivalik on meil viimastel aastatel väga laiaks muutunud, aga lisandunud on ka uusi kangete napside tootjaid,“ usub Eesti sommeljeede assotsiatsiooni president Kristjan Markii, et 24. veebruaril võikski kodumaisele kraamile keskenduda. Sama soovitus kehtib ka toidulaual. 

Edasi lugemiseks: