Foto: PantherMedia
Kultuur
14. veebruar 2019, 17:00

Magusasõbra mure: millega asendada valget suhkrut?

Tooteid, mida suhkru asemel toidu magustamiseks kasutada, on poeriiulitel nii palju, et silme ees võtab kirjuks. Kas pruun suhkur on parem kui valge? Või on siirup sootuks etem? Ehk on mesi siiski siirupist parem? Ja mis see steevia üldse on? Suhkrute maailmas aitab orienteeruda toitumisnõustaja Elis Nikolai.

Tooteid, mida suhkru asemel toidu magustamiseks kasutada, on poeriiulitel nii palju, et silme ees võtab kirjuks. Kas pruun suhkur on parem kui valge? Või on siirup sootuks etem? Ehk on mesi siiski siirupist parem? Ja mis see steevia üldse on? Suhkrute maailmas aitab orienteeruda toitumisnõustaja Elis Nikolai.

Hind Ökosahvris 46.80 (4 kg)

Täistoor-roosuhkur

Edasi lugemiseks: