Toiduuudised
10. veebruar 2019, 09:58

Lihtne toit pühapäevaks - pitsataskud

Pitsataskuid on imelihtne valmistada ja need on ka parajalt toitvad, mistõttu sobivad hästi esmase nälja kustutamiseks näiteks pärast koolipäeva või trenni. Klassikaline variant on täita tortiljad singi ja juustuga, kuid võid täidises kasutada ka teisi komponente, mis sulle meeldivad.
  • 8 supilusikatäit tomatipastat või ketšupit
  • 2 peotäit küpsetatud kanaliha või suitsukana või broilerifileesinki
  • 1 tl kuivatatud tüümiani
  • 2–3 peotäit riivitud juustu

Määri tortiljadele tomatipasta, tõsta peale kanalihatükid, tüümian ja riivitud juust. Murra tortiljad poolkuukujuliseks. Kuumuta pannil pisut õli ja küpseta tortiljad mõlemalt poolt kuldpruuniks. Enne söömist lõika need pooleks.