Õllevannil on väärikas ajalugu - seda kümblusmeetodit hakati kasutama juba paar tuhat aastat tagasi. Foto: Pixabay
Toiduuudised
8. veebruar 2019, 09:46

Õllespaa: uus trend Eestis 

Kui naisi tõmbab ehk piima- või šampanjavanni, siis mehed mõnuleksid pigem õllespaas. Samas tasub kesvamärjukesega keha kosutada kõigil.  

Seda paari tuhande aasta vanust kümblusmeetodit hakati uue hooga praktiseerima Viimsis, aasta tagasi asutati tervisekeskuses Harmoonikum Eesti esimene õllespaa. Jaanuari keskel hakkas kesvamärjukeses kümblust pakkuma ka Saku mõis. Õllevann olevat kasulik ennekõike nahale ja juustele ning mõjuvat lõdvestavalt ja stressi leevendavalt kogu kehale, kinnitab mõisa Facebooki lehekülg.

„Koduõllel on tänu humalale palju häid ja tervislikke omadusi, mis on kasulikud nahale, liigestele ja närvisüsteemile. Humal sisaldab B6 rühma vitamiine, seega on sellel tugev rahustav toime. Magneesiumi ja koduõlle vann leevendab pingeid, värskendab ja annab uut energiat. Pärast vanni ja keha kreemitamist rahustava ja niisutava koduõlle massaažilosjooniga jääb nahk eriti pehme ja enesetunne mõnus,“ kiidab oma koduõlle ja magneesiumi vannihoolitsust Resort Hotel&Spa Estonia. Heale enesetundele, mis toetavat tervist ja mõtlemisvõimet, rõhub ka Harmoonikum. Koduõlle vannihoolitsust saab proovida ka Wagenküll spaas Taageperas.