Toiduuudised

LUGEJA KÜSIB: millisest kanaosast saab kõige maitsvama puljongi? (9)

Ragne Värk, 9. veebruar 2019, 12:00
Olen varem kasutanud supi valmistamiseks puljongikuubikuid, kuid lapsel diagnoositud toidutalumatuse tõttu ei saa seda enam teha. Nüüd tuleb hakata täitsa nullist kanapuljongit keetma. Millisest kanaosast saab kõige maitsvama puljongi? Kas kodust puljongit saab ka säilitada?

Vastab Naistelehe köögitoimetaja Ragne Värk

Edasi lugemiseks vajuta:

9 KOMMENTAARI

s
6. märts 2019, 18:48
supi kanast , eraldi on supikana(lahjem ja vanem loom) , praekana ei sobi ,need on lühikese ajaga üles nuumatud, nende lihast ei saa selget puljongit.
f
Fileest 23. veebruar 2019, 09:53
saab kõige tervislikuma,maitsev on ka.
Loe kõiki (9)