Friikartuleid kontrollitakse tehases ka metalliotsijaga. (Pilt on illustratiivne)Foto: Pexels
Uudised
29. jaanuar 2019, 15:52

ELUOHTLIK ÜLLATUS: laps leidis tuntud firma friikartulite seest kolm õmblusnõela (9)

Kolmelapseline Lahti pere leidis eile Hesburgeri einest kolm viiesentimeetrist õmblusnõela, mis olid peidetud friikate sisse, kirjutab Iltalehti.

Eile pärastlõunal ostis Lahti pereema endale ja lastele Hesburgerist eine. Üks osteti kaasa üheksa-aastasele poisile, kes oli vanavanematel külas. Ema ja pere noorim, kuueaastane laps sõid eined Hesburgeris probleemideta ära.

13aastane tütar ei jaksanud friikaid süüa ja võttis need kaasa. Kui üheksa-aastane perepoeg oli vanavanemate juurest ära toodud, asus ta autos oma einet sööma.

„Jumal tänatud, et poeg alustas hamburgerist,” ütles pereema.

Ka 13aastane tütar asus autos poolileijäänud friikaid sööma ja murdis neid pooleks. Üllatuslikult leidis ta ühest friikartulist viiesentimeetrise nõela. Üheksa-aastase poisi friikatest leiti teine nõel ja take-away pakendi põhjast paistis kolmaski. Kahest einest leiti seega kolm nõela. 

Ema võttis kohe ühendust Hesburgeriga, kus oldi loomulikult väga ehmunud. Hesburgeri kõneisik Heini Santos kinnitab, et klient teatas tõesti esmaspäeval juhtunust.

Kõneisiku sõnul on turvalisus Hesburgerile eriti oluline, kuna toitu müües vastutavad nad klientide tervise eest. Toodete turvalisust kontrollitakse mitmel moel, näiteks kontrollitakse tehases friikartuleid metalliotsijaga.

Hesburgeri arvates on nõelad sattunud friikatesse hiljem. Õnneks ei saanud keegi viga ja rohkem juhtumeid pole olnud. 

Politseisse on tehtud avaldus, kuid praeguseks pole veel teateid uurimistulemustest.