Foto: PantherMedia/Scanpix
Toidutare 21. september 2022 15:10
Marineeritud kurgi vedelik rändab liiga sageli valamust alla, ent seda saaks üsna edukalt veel toiduks kasutada. Lisaks on see tervisele kasulik!

Portaal Cooking Light toob välja, et eriti koduste marinaadide puhul, kus on kasutatud säilitusainena vähem (või üldse mitte) äädikat ja pigem looduslikke käärimisprotsesse, sisaldab kurgipurgi vedelik seedimisele kasulikke probiootikume. Liiga palju ei tasu ka peljata sissetehtud kurkide naatriumisisaldust, mis aitab kehal taastada peale suuremat pingutust tekkida võivad elektrolüüdikadu. Elektrolüüdid on aga kehale vajalikud selleks, et säilitada õiget vedelikutasakaalu.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon