Toiduuudised
15. jaanuar 2019, 12:56

Uudistoode: Terviseshotid lisavad argipäevale särtsu

terviseshotid aitavad energiast pakatada ka kõige hallimatel talvepäevadel. Ehkki tervisetoodete turg on viimastel aastatel hoogsalt laienenud eristuvad need, 100% naturaalsed ja külmpressimeetodil valmistatud väejoogid konkurentidest vürtsikate maitseelamuste poolest.

R-Kioski peakoka Riho Aunroosi sõnul ei sisalda looduslikust ja kvaliteetsest toorainest valminud shotid ühtegi lisaainet. Ühtlasi on tänu külmpressimeetodi kasutamisele säilinud maksimaalselt toitaineid, vitamiine ja mineraale, tehes sellest ideaalse joogi enese turgutamiseks või külmetushaigustega võitlusesse asumiseks.
Erinevaid maitsekombinatsioone on valikus neli - Fresh kiss, Ingveri shot, Fireball ning Chillitrim.
Fresh kiss on meeldejäävale suudlusele kohaselt kirglik ja värskendav, kus õuna ning maasika magusust tasakaalustab ingveri ja sidruni teravus. Ingveri shoti hingeks on loomulikult imeväega ingver ja lisaks särtsakas sidrun, millele lisab magusat vunki värskelt pressitud õunte mahl. Fireball’i kuumas karakteris krutivad kraade tuline Cayenne’i pipar ja krehvtine kurkum, mille erk kooslus sobib suurepäraselt värskendava apelsiniga. Tulemuseks on mõnusalt hapukas ja parajalt tuline maitsekombinatsioon! Chillitrim on shottidest vaieldamatult teravaim, mis meelitab magusa mee ja mahlase õuna aroomiga, kuid tervelt 5% värskelt pressitud tšillimahla paneb keelel kindlasti peo püsti, lubab meediale saadetud teade.
„Terviseshotid annavad ka kõige toimekamatel päevadel võimaluse teha organismile pai ja aitavad keha turgutada külmetuse korral. Need on kiiresti kättesaadavad, mugavalt tarbitavad ning mahuvad isegi pisematesse taskutesse. Seega on argipäevale särtsu lisavatel terviseshottidel menüüs kindlasti oma koht,” ütleb R-Kioski tegevjuht Tiia Ilves.