Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 1 tund külmkapis
Koostisosad
3 tk Keskmine keedupeet
2 tk Keedetud porgand
3 tk Marineeritud kurk
2 tk Keedetud seakeel
200 g Konservherned
4 spl Hakitud roheline sibul
2 spl Hakitud petersell
2 tl Väikesed kapparid
SINEPIKASTE
1.5 spl Dijoni sinep
1.5 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
1 tk Küüslauguküüs
1 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika peedid, porgandid, kurgid ja keeled kuubikuteks või ribadeks. Lisa herned, roheline sibul ja petersell. Sega läbi.
2. Sega kastmeks sinep ja sidrunimahl, lisa purustatud küüslauguküüs. Nirista vähehaaval peene nirena hulka oliiviõli, samal ajal hoogsalt kloppides. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Vala kaste salatile ja sega läbi. Lase 1 tund külmkapis seista. Serveerimisel puista peale kapparid ja hakitud petersell.
Kommentaarid (0)