Ameerika köögiguru Martha Stewart teab: kõige peenem munaroog!
Kuidas ta seda teeb? Martha lõi paar muna kuumakindlasse tassi lahti, lisas soola ja veidi võid ning lasi kohvimasina vahustajaotsikul segu vahtu lüüa. Tema sõnul tulevat nii kõige imelisemalt õhuline munapuder.
Food&Wine Facebooki lehe kasutajad polnud aga Martha trikist nii vaimustunud. Üks neist kommenteeris, et poovis sedasama nippi juba aastaid tagasi kohvikus töötades järgi. Munad tulid jah toredad, aga nii mõnigi hilisem klient leidis enda kohvijoogi seest munatükke. Masin vajas nendest vabanemiseks hiljem põhjalikku puhastust ja remondimees olla väga kuri olnud.
Ajakirja enda sõnul on Martha meetod üks kõigi aegade kalleimaid munategemise viise, arvestades seda, kui palju maksab nii peen kohvimasin ise - ja selle hilisem remont.
Kuidas on kõige õigem siis mune teha? Se küsimus on üle maailma üks vihasemaid arutelusid. Kas segiklopitult, ühelt poolt, teiselt poolt ja nii edasi - kaklus kestab.
Kuidas sina, armas lugeja, oma hommikumune valmistad?
Kommentaarid (0)