Retseptid

Peruu peakokk lubab uues restoranis Weis põnevaid liharoogi 

Toidutare, 3. jaanuar 2019, 13:40
 Tatjana Meljanova
Tallinnas Kristiine linnaosas avatud uues liharestoranis Weis Resto valmistatakse Ladina-Ameerika maitsetest inspireeritud liharoogi. Menüü on kokku pannud Peruust pärit peakokk Ernesto Robles.

„Weis on restoran, kus kohtuvad erinevate rahvuste köögid ja Ladina-Ameerika maitsed. Oleme loonud selle inimestele, kes armastavad kvaliteetseid liharoogi,“ märkis Weise peakokk Ernesto Robles. Ta tõi välja, et lihad, millest ta toitusid valmistab on Argentiinast, Brasiiliast ja Uruguayst ja põhjendas seda sellega, et just nendest kaugetest riikidest pärit tooraine annab eheda Ladina-Ameerika maitseelamuse.
Kuigi põhirõhk on menüüs lihal, ei pea ka taimetoitlane toiduvalikus pettuma. Samuti on roogade valikus mõeldud ka pere pisematele.
Robles on pärit Peruust. Ta on Eestis elanud üle 20 aasta ning õppinud ja töötanud veel Lõuna-Ameerikas, Rootsis, Inglismaal, Tais ja Vietnamis, on kirjas meediale saadetud teates.
Restoran Weis asub 1931. aastal ehitatud eramajas, mis nüüdseks on täielikult renoveeritud. Toona oli samas kandis mitmeid sarnaseid elumaju, mida ümbritses karjamaa. Tänaseks on Kuldnoka 2 aadressil asuv maja üks väheseid sellest ajast säilinud eramuid Kristiines.
Restoran on avatud iga päev, kus lisaks à la carte menüüle on päeval valikus ka lõunapakkumised. Weis on kahekorruseline. Suvel on võimalik toite nautida nii esimesel kui ka teisel korrusel asuval terrassil. Teisel korrusel asub ka peosaal privaatsündmusteks ja laste mängunurk.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee