Retseptid

10 rooga peojääkidest 

Toidutare, 24. detsember 2018, 20:10
 Panthermedia/Scanpix
Meie inimestel on ikka kombeks pühade ajal veidi toiduvarumisega üle pingutada. Pole aga vaja peljata, me oskame samahästi nutikalt jääke uueks söömaajaks ära kasutada! Koondasime Toidutare varamust siia retsepte, mida teha siis, kui tundub, et kapsast, vorste ja kartulit on üle väikese riigi toitmise jagu!

Esmalt aga tuletame meelde, et kõik jäägid tuleks kiiremas korras peale söömist külma viia! Korralikult läbiküpsetatud lihatoidud säilivad siis kolm (linnuliha) kuni viis päeva. Salatitega aga tuleks olla ettevaatlik ja hinnata nende seisukorda. Toorsalatite eluiga on sageli napp 24 tundi.
Jõululaua jääkidest annab teha näiteks rosoljet või kapsasuppi. Verivorste saab hakkida salatisse. Praejäänused sobivad nii suurtesse einevõileibadesse kui ka vrappidesse. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee