Toiduuudised
17. oktoober 2018, 10:38

Hertsoginna Meghan küpsetas põuaohvritele banaanileiba (Vaata retsepte!)

Just oma esiklapse ootusest teatanud Suurbritannia prints Harryga abielus Sussexi hertsoginna Meghan lõi kõik oma esimesel üleookeani ringreisil Austraaliasse pahviks, kui otsustas peale esimest kurnavat ringreisipäeva suunduda oma peatuskoha kööki ning küpsetada valmis üks mõnus banaanileib, millega järgmisel päeval rõõmustada põuaga kimpus olevaid Uus-Lõuna-Walesi linnakese Dubbo farmereid. 

Ei mingit jalgade seinale löömist - kunagise mõõdukalt menuka toidublogi The Tig autor küpsetas saabumispäeva hilisõhtul banaanileivakese, mille sisse puistas heldelt šokolaaditükikesi ja pisut ingverit. Ta kinkis leiva koos kuningliku teeseguga. 37-aastasel Meghanil oli kokkamiseks kasutada titulaarse riigipea, Austraalia kindralkuberneri häärberi köök.
Järgmisel hommikul viis Meghan koogikese käsipagasis lennukisse, et see Dubbost viiedat põlve farmeritele, Woodley perele üle anda. "See oli temast nii armas ja tähelepanelik samm. Oleme väga liigutatud," lausus 20-aastane peretütar Benita.  
Kohalolijate sõnul oli leivake väga maitsev, ning päeva lõppedes oli lookas laualt just see roog kõige rohkem otsas. Maitsvust olid sunnitud tunnistama isegi tabloidiajakirjanikud. Eriti huvitava maitsenüansi andis küpsetisele just tagasihoidlik ingveri kasutamine, kiitsid nad.
Sotsiaalmeedia on veelgi enam vaimustuses. "Kas on üldse midagi, millega see naine hakkama ei saa," küsib üks Meghani fännidest terooriliselt.
Millist retsepti võis Meghan kasutada? Banaanileib on üsna lihtne. Vaata seda valikuit, mida meie koostasime - lisa veidi šokolaaditükikesi ja õige pisut ingverit, ning võid serveerida oma leiva sama uhkelt külakostiks!