Lihatoidu retseptid

Ühepajatoit searibiga 

Pille Enden, 11. oktoober 2018, 11:28
Foto: Jaan Heinmaa
Ühepajatoit on mu suur lemmik olnud kogu elu. Sügisel värsketest juurviljadest valmistatuna maitseb see roog kõige paremini. Mida kauem roog vaikselt haudub, seda maitsvam see saab.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
1 tund 20 minutit

Koostisosad
800 g Kulinaarne searibi
2 spl Rapsiõli
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
400 g Kaalikas
500 g Kartulid
600 g Porgandid
500 g Peakapsas
0.5 dl Hakitud till
0.5 dl Hakitud petersell
1.2 kl Vesi
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Koori juurviljad, tükelda kõik komponendid kuubikuteks.
2. Pruunista ribi paja põhjas õlis mõlemalt poolt.
3. Lisa hakitud sibul ja küüslauk, kuumuta paar minutit. Lisa kaalika- ja porgandikuubikud, kuumuta kuni on kergelt pruunid. Lisa hulka vesi, kartulid ja kapsas. Lisa maitseks soola ja rohkelt hakitud maitserohelist.
4. Hauta tasasel tulel vähemalt 1 tund. Viimistle maitse soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee