Mangomarinaadis küpsetatud tursafilee
Kogus: neljale
Valmistusaeg:
10 minutit + 2-3 tundi külmkapis + 15-20 minutit ahjus
Koostisosad
700 g Tursafilee
Õli vormi määrimiseks
80 g Riivitud parmesani
MANGOMARINAAD
1 purk Mangolõigud siirupis (425g)
2 tk Küüslauguküüs
2 tl Dijoni sinep
2 spl Õli
2 spl Hakitud petersellilehed
2 spl Valge veini äädikas
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Püreesta nõrutatud mangokonserv, sega hulka kõik ülejäänud marinaadiained.
2. Pane tursafileed õliga määritud vormi, riputa peale soola ja määri peale mangosegu. Lase 2-3 tundi külmkapis maitsestuda.
3. Riputa peale riivjuustu ja küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Serveeri värske salati ja köögiviljapüreega.
Kommentaarid (0)