Retseptid

10 soojendavat odavat rooga 

Toimetas Manona Paris, 1. oktoober 2018, 10:28
 Panthermedia/Scanpix
Oktoobri algus on toonud viimaks ka päris sügise kohale koos harjumatult madalate temperatuuridega, mis panevad unistama millestki soojast ja tummisest. Kuna paljudel pole veel ka palgapäev olnud, otsisime oma arhiividest välja retseptid, kuidas sisemus soojaks saada ilma, et selleks tuleks panka röövima minna. 

Lisaks ka mõned nipid, kuidas rahakitsikuses paremini köögis majandada:
1. Eelista suppe - leem annab rohkem välja.
2. Valmista korraga rohkem süüa ning soojenda seda.
3. Võta oma toit välja minnes kaasa või söö enne kõht täis - soovitavalt suppi.
4. Eelista retsepte, millel pole üle viie põhilise koostisaine - nii ei teki vajadust kallimate koostsosade järgi.
5. Ära unuta maitseaineid - nende saad ka odavana tunduvale tomati-makaronidegule väga gurmeeliku vurhvi anda. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee