Magustoidud

Vale-Dmitri ehk õuna-kõrvitsamoos toorkakaoga 

Manona Paris, 1. aprill 2019, 07:50
 Margus Ahven
Väide oli, et Nutella-usku lapsed saab selle šokolaadise võidega ära petta. Minu marakratte ei saanud – ent kõik täiskasvanud olid enam kui vaimustunud peturoa kergest siidisest ja vähemagusast maitsest, mis kõlbas nii röstsaiale kui ka jäätisele kastmeks. 

Koostisosad
300 g Koorega riivitud õun
300 g Riivitud kõrvits
2 dl Vesi
50 g Toorkakao
100 g Moosisuhkur
1 spl Mage või
Maitse järgi vanilje ja kaneel

Valmistamine
1. Pane õunad ja kõrvits moosisuhkru ja 2 dl veega keema.
2. Kui segu muutub paksemaks, lisa kakao ja maitseained.
3. Võta sausegur ning surista ühtlaseks. Kui soovid siidisemat tunnet, lisa 1 spl võid.  Vala kuumana purki, sulge õhukindlalt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee