Koostisosad
4 tk Keskmine küps banaan
250 g täistera kaerahelbeid
100 g Šokolaadinipsud (saab ökopoest)
100 g Meelepärased hakitud pähklid
Maitse järgi kardemon, kaneel, vanilje
Kuivatatud jõhvikad
Valmistamine
1 plaaditäis
1. Surista banaanid sauseguriga suures kausis vedelaks (või haki kahvliga peeneks), kalla ülejäänud koostisosad juurde, sega hoolikalt läbi. Lisa meelepärased maitseained.
2. Vormi kahe lusika abil pätsikesed ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kui pätsikesed ei taha koos püsida, timmi segu veega veidi kleepuvamaks.
3. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit või kui sinu jaoks parajalt pruunid.
NB! Banaani ja jõhvikate magususest on nende pätsikeste jaoks enam kui küll, ent soovi korral võib lisada veidi mett või pruuni suhkrut.
Kommentaarid