herkulo - süsivesik, ehk pika ahela suhkur.
banaan - fruktoos
šokolaad - harilik suhkur, umbes 60% massist
pähklid -süsivesikud
jõhvikad - fruktoos.
Ainuke asi, mis vähegi päriselt toiduaine oli, ehk sisaldas asendamatuid rasvhappeid, oli või. See jäi välja. (selle eest võime tänada dr Ansel Keys´i, kes rasvafoobiale aluse pani). Organismile ja ajule vajalik rasv on asendatud suhkrutega ja tulemus ei ole just eriti hea. Inimesed näevad vaeva, loevad kaloreid ja söövad "patuvabasid" maiuseid, mis koosnevad ainult suhkrutest :(
Herkulo on kiudained ja täiskõhutunne. Banaan on mineraalained ja süsivesikud. Pähklid on vajalikud rasvad. Jõhvikad on vitamiin. Vähem targutamist, eksole.
KOMMENTAARID (2)