Retseptid

10 teistmoodi õunahoidist 

Toimetas Manona Paris, 26. september 2018, 08:13
 Panthermedia/Scanpix
Tänavusel õunauputuse-aastal on iga hea nõu kulda väärt, kuidas veel õunu talveks sisse teha. Õuntest annab teha väga erinevaid roogasid ja hoidiseid nii soolaseid kui ka magusaid - heidame Toidutare varasalvedele siis pilgu peale!

Õun on meie toidulaual üks tavalisemaid puuvilju. Vili pakatab tervistavatest omadustest ja on sügisel kergesti kättesaadav ka.
Selles ei kahtle enam keegi, et inglise keeles levinud ütlusel “Üks õun päevas hoiab arsti eemal” on tõepõhi all. Uuritud on õuntes leiduvaid polüfenoole ja tulemused on olnud üllatavad. Teadlased on avastanud, et õuntes sisalduvate fütotoitainete jaotus on varem arvatust palju unikaalsem.
Seega - paneme kõik need head asjad tallele! Talv, teadagi, on tulemas!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee