Tomatisalat kreemja fetajuustukastmega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
4 tk Suur tomat
100 g Fetajuust
200 g Vedel maitsestamata jogurt
5 tk Küüslauguküüs
3 spl Oliiviõli
1 tl Koriandriseemned
1 tl Paprikapulber
Värkse basiilik
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Pane fetajuust, jogurt, 1 küüslauguküüs ja näpuotsatäis soola kannmikserisse ning surista kõik kreemjaks kastmeks. Ole soolaga ettevaatlik, fetajuust on juba isegi soolane. Viiluta tomatid.
2. Nirista serveerimisnõule pisut kastet, seejärel lao peale kiht tomativiile. Nirista järgmiseks kihiks taas kastet, siis laota jälle peale tomatid. Jätka, kuni tomatid ja kaste otsa saavad.
3. Kuumuta pisikeses potis oliiviõli, lisa sellesse väga peeneks hakitud 4 küüslauguküünt ja teelusikatäis jahvatatud koriandriseemneid. Kuumuta õrnal tulel, kuni küüslauk on muutunud helepruuniks. Eemalda maitseõli tulelt, jahuta ja nirista tomatisalatile. Serveerimisel puista peale värsket basiilikut.
Kommentaarid (0)