Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 kg Kanakintsuliha
1 spl Õli
3 tk Sibul
2 spl Või
1 kg Tomatid
1 tk Tšillikaun
1 kimp Värske koriander
3 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika kana sobivateks tükkideks ja küpseta paksupõhjalises potis õli sees pruuniks. Tõsta pott hetkeks pliidilt kõrvale.
2. Pane pann tulele. Viiluta sibulad ja prae võis kuldseks, seejärel lisa sibulatele seltsi peenemaks hakitud tomatid, purustatud küüslauk ja seemnetest puhastatud tšillikaun. Lase kogu kupatus keema.
3. Tõsta kanalihatükid tomatikastmesse, maitsesta soolaga. Aja korraks keema ja tõsta seejärel hautis tulelt. Serveerimisel puista peale hakitud koriandrit ja värskelt jahvatatud musta pipart.
NIPP! Kui tšillimekk paneb suu hõõguma, ära joo mingil juhul vett, vaid hauka suur supilusikatäis hapukoort. See päästab!
Kommentaarid (0)