Taimetoidu retseptid

Suvesupp 

Ragne Värk, 19. september 2018, 08:14
 Ragne Värk
Külmsupi võid valmistada just nendest komponentidest, mis külmkapis ärakasutamist vajavad. Nii võivadki suppi rännata juustutükid, viimased lihaportsud, üksikud köögiviljad või salatipea. Kui ideed aga puuduvad, on ehk abiks seesama retsept.

Koostisosad
150 g Värske kurk
3 tk Hapendatud või marineeritud kurk
4 tk Keedetud kartul
4 tk Redis
4 tk Keedetud muna
2 spl Värske till
2 spl Oliiviõli
1 spl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
Suhkur
1 l Hapupiim või keefir

Valmistamine
Haki retsepti 6 esimest komponenti väikesteks tükkideks, pane kaussi. Lisa oliiviõli ja palsamiäädikas ning maitsesta segu soola, pipra ja suhkruga. Vala juurde külm hapupiim. Serveeri kohe või lase supil enne söömist pisut maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee