Lõunasöögi retseptid

Kartulipannkoogid hakklihaga 

Pille Enden, 6. september 2018, 13:24
 Jaan Heinmaa
Argiõhtuks igati sobiv roog valmib kiiresti ja täidab tõhusalt kõhtu. Samast tainast võib valmistada ka täidiseta pannkooke, mida pakkuda lisandiks prae kõrvale hea. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
8 tk Suur kartul
2 spl Nisujahu
2 tk Muna
300 g Veise- või segahakkliha
1 tk Sibul
Sool
Must pipar
Õli pradimiseks
Hapukoor serveerimiseks

Valmistamine
1. Koori kartulid ja riivi peene riiviga. Kalla eralduv mahl ära ja pigista mass vedelikust võimalikult kuivaks. Lisa riivitud kartulitele jahu ja munad ning soola ja pipart.
2. Maitsesta  hakkliha soola ja pipraga, lisa hästi peeneks hakitud või riivitud sibul.
3. Kuumuta õli pannil, tõsta pannile tainast 1,5-2 sl portsud. Vormi hakklihast pannkoogist veidi väiksem õhuke kotlet, pane pannkoogile ja kata tainaga. Prae ühelt poolt kuldpruuniks, siis tõsta ümber ja prae ka teiselt poolt pruuniks ja krõbedaks. Serveeri hapukoore ja värske salatiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee