Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
8 tk Suur kartul
2 spl Nisujahu
2 tk Muna
300 g Veise- või segahakkliha
1 tk Sibul
Sool
Must pipar
Õli pradimiseks
Hapukoor serveerimiseks
Valmistamine
1. Koori kartulid ja riivi peene riiviga. Kalla eralduv mahl ära ja pigista mass vedelikust võimalikult kuivaks. Lisa riivitud kartulitele jahu ja munad ning soola ja pipart.
2. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga, lisa hästi peeneks hakitud või riivitud sibul.
3. Kuumuta õli pannil, tõsta pannile tainast 1,5-2 sl portsud. Vormi hakklihast pannkoogist veidi väiksem õhuke kotlet, pane pannkoogile ja kata tainaga. Prae ühelt poolt kuldpruuniks, siis tõsta ümber ja prae ka teiselt poolt pruuniks ja krõbedaks. Serveeri hapukoore ja värske salatiga.
Kommentaarid (0)