Sealiha retseptid

Sealiha aprikooside ja tomatitega 

Pille Enden, 6. september 2018, 13:06
Foto: Jaan Heinmaa
Toekas liharoog valmib sea sisefileega valmistatuna üsna kiiresti. Maheda puuviljase mekiga kastme juurde sobib pakkuda pastat või riisi, aprikooside asemel võib proovida ka nektariine või virsikuid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
6 tk Keskmine aprikoos
2 tk Tomat
2 tk Salveileht
500 g Seasisefilee
320 g Meelepärased nuudlid
2 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
2 dl Kohvikoor

Valmistamine
1. Poolita aprikoosid, eemalda kivid ja lõika sektoriteks. Lõika tomatid kuubikuteks ja haki salveilehed.
2. Lõika seafilee õhukesteks viiludeks, prae pannil õlis kummaltki poolt kuldpruuniks ja maitsesta soola-pipraga. Tõsta pannilt ja hoia soolas.
3. Pane pasta keema.
4. Pane pannile aprikoosid ja tomatid, lisa salvei ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla pannile kohvikoor ja kuumuta läbi. Pane liha koos välja valgunud mahladega pannile tagasi ja hauta ca 5-6 minutit. Viimistle maitse.
Nõruta pasta ja serveeri kastme juurde.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee