Foto: Foto: Eestimaa Talupidajate Keskliit
Toiduuudised
8. august 2018, 07:06

Kas sul kasvab kodus oma nunnu? Saada ta konkursile!

Kui sinu aianurgas kasvab mõni aiasaadus, mis on kuidagi naljakas, eriskummaline ja ebahariliku välimusega, siis saada sellest ülesvõte Eesti Talupidajate Keskliidu korraldatavale fotokonkursile. Oodatud on ka nunnud pildid koduloomadest. 

Nunnukonkursile oodatakse erilise kuju ja ebahariliku suurusega puu- ning köögiviljade fotosid, samuti on teretulnud toredad kaadrid koduloomadest. Humoorikad olukorrad, naljakad näoilmed ja looduse väikesed imed (nagu kaksikutest vasikad jt huvitavad näited) on kõik konkursiväärilised jäädvustused, teatas Eestimaa Talupidajate Keskliit. Eestimaa. Selle ettevõtmisega on soov tunnustada ja teadvustada neid toredaid inimesi, kes nii töö kui ka hobina kasvatavad põllukultuure ja/või koduloomi, hoides nii elus meie põllumajandustraditsioone.
Fotosid ootab Taluliit digitaalselt aadressile [email protected] kuni 15. septembrini.
Parimate tööde autoreid autasustatakse külluslike „Ehtsa talutoidu“ märki kandvate toidukottidega. Kõikidest saadetud töödest valmib sügise hakul meeleolukas video, mis avaldatakse „Ehtsa talutoidu“ Facebooki leheküljel.