Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 ketas Mahlane arbuus (4-5 cm)
125 g Toasoe toorjuust
2 dl Rõõsk koor 35%
2 tl Suhkur
1 tk Banaan
Röstitud seesamiseemned
KAUNISTUSEKS
Meelepärased marjad, virsik, kiivi, küpsised vms
Valmistamine
1. Lõika arbuusi paksemast osast välja 4–5 cm paksune ring ja eemalda koor noaga. Patsuta arbuus majapidamispaberiga korralikult kuivaks.
2. Sega toorjuust kausis lahti. Vahusta teises kausis koor suhkruga vahule ja lisa see ettevaatlikult segades toorjuustule. Kata 1/3 seguga arbuusi ääred ja pealne. Jäta umbes 1/3 segust alles.
3. Äärista kook pealt banaaniviiludega ja kata seejärel ülejäänud vahukooreseguga. Raputa koogi külgedele ja peale seesamiseemneid. Seejärel kaunista kook endale meelepärasel moel.
Kommentaarid (0)