Koorene panniroog kana, suvikõrvitsa ja kukeseentega
, 27. juuli 2018 08:12
Foto: Jaan Heinmaa
See panniroog on lihtsast ja kiirest valmistamisviisist hoolimata lausa gurmeeroana maitsev. Kui soovid, serveeri kõrvale koorega keedetud värskeid kartuleid või riisi.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
200 g Kukeseened
2 tk Sibul
2 spl Õli
2 tk Kanafilee
500 g Suvikõrvits
3 dl Rõõsk koor 35%
50 g Sinihallitusjuust
200 g Kukeseened
2 tk Sibul
2 spl Õli
2 tk Kanafilee
500 g Suvikõrvits
3 dl Rõõsk koor 35%

50 g Sinihallitusjuust
Valmistamine
Kuumuta kuival pannil kukeseentest vesi välja. Lõika sibulad ratasteks ja hauta 4‒5 minutit õlis. Lisa ribadeks või kuubikuteks lõigatud kana ja prae kuldpruuniks. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, viiluta, lisa pannile ja hauta 5‒6 minutit. Lisa kukeseened, kohvikoor ja tükeldatud sinihallitusjuust ning sega, kuni juust on kastmes sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka hakitud till.