Foto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
27. juuli 2018, 08:12

Koorene panniroog kana, suvikõrvitsa ja kukeseentega

See panniroog on lihtsast ja kiirest valmistamisviisist hoolimata  lausa gurmeeroana maitsev. Kui soovid, serveeri kõrvale koorega keedetud värskeid kartuleid või riisi. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Kukeseened
2 tk Sibul
2 spl Õli
2 tk Kanafilee
500 g Suvikõrvits
3 dl Rõõsk koor 35%
50 g Sinihallitusjuust

Valmistamine
Kuumuta kuival pannil kukeseentest vesi välja. Lõika sibulad ratasteks ja hauta 4‒5 minutit õlis. Lisa ribadeks või kuubikuteks lõigatud kana ja prae kuldpruuniks. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, viiluta, lisa pannile ja hauta 5‒6 minutit. Lisa kukeseened,  kohvikoor ja tükeldatud sinihallitusjuust ning sega, kuni juust  on kastmes sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka hakitud till.