Koostisosad
PÕHI
75 g Või
4 dl Müsli
TÄIDIS
400 g Kohupiimapasta
1.5 dl Suhkur
5 tk Želatiinileht
4 spl Piim
2 dl Rõõsk koor 35%
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
500 g Maasikad
2 dl Müsli pealeraputamiseks
Valmistamine
10 tk
1. Kata 22-24 cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Sulata või ja sega müsliga, suru tihedalt koogivormi põhja. Küpseta 180-kraadises ahjus 10-12 minutit. Võta ahjust ja lase jahtuda.
2. Pane želatiinilehed 10 minutiks külma vette likku. Kuumuta piim, pigista želatiinilehed võimalikult kuivaks ja lahusta kuumas piimas.
3. Vahusta koor. Tükelda pool maasikatest. Mikserda suhkur kohupiima hulka. Sega hulka tükeldatud maasikad ja nirista hulka želatiin. Sega hulka vahukoor ja tõsta vormi. Lase vähemalt 4 tundi tarduda. Vahetult enne serveerimist raputa peale müslit ja kaunista ülejäänud maasikatega.
Kommentaarid (0)