Küpsetamata magustoidud

Kodujuustu-vaarikamaius 

Pille Enden, 13. juuli 2018, 11:53
 Jaan Heinmaa
Kodujuust on meie toidulaual fantastiline toiduaine – sellega saab  nii suurepäraseid soolaseid roogi, aga ka magustoite. Suvisel ajal on see värskete saaduste juurde ideaalne koostisaine. Maiusesse sobivad vaarikate kõrvale või asemele ka muud suvemarjad. 

Kogus: kuuele

Koostisosad
2 dl Rõõsk koor 35%
3 spl Suhkur
400 g Kodujuust
1 pk Vormiküpsised (165g)
75 g Valge šokolaad
6 dl Vaarikad

Valmistamine
1. Vahusta koor suhkruga, sega hulka kodujuust. Purusta küpsised  ja sega hakitud või riivitud šokolaadiga.
2. Jaga pokaalidesse pool kodujuustusegust, tõsta peale pool küpsisepurust ja lisa pool marjadest. Pane veel kiht kodujuustu ja küpsisepuru. Nüüd pane  magustoidud 2 tunniks külmkappi. Enne serveerimist jaga peale ülejäänud marjad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee