Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk Laagerdatud veisesteik (a 250g)
3 spl Oliiviõli
5 tk Tüümianioks
Must pipar
Sool
MAASIKA-MÜNDISALAT
200 g Maasikad
1.5 spl Palsamiäädikas
1 spl Rumm
1 spl Pruun suhkur
1 tk Keskmine punane sibul
1 peotäis Mündilehed
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Hõõru liha mõlemalt poolt pipra, oliiviõli ja värske tüümianiga kokku. Grilli kummaltki poolt 3-4 minutit. Grillimisaeg võib sõltuvalt lihatükist olla veidi pikem või lühem. Võta grillilt ja maitsesta soolaga. Lase viis minutit seista ja lõika õhukesteks viiludeks.
2. Salsa valmistamiseks kuumuta palsamiäädikas ja rumm keemiseni. Lisa suhkur ja sega lahustumiseni. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud sibul ja tükeldatud maasikad. Lase jahtuda ja sega hulka hakitud mündilehed.
Kommentaarid (0)