Kogus: neljale
Koostisosad
600 g Värsked räimed
0.5 dl Oliiviõli
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Must pipar
Hakitud till
KODUJUUSTUKASTE
400 g Kodujuust
2 dl Hapukoor
1 dl Hakitud roheline sibul
1 dl Hakitud till ja petersell
1 tk Keskmine värske soolakurk
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Puhasta räimed: eemalda pea ja sisikond. Tupsuta kõhuõõned majapidamispaberiga puhtaks ja kuivaks. Sega kalad oliiviõli ja sidrunimahlaga ning maitsesta soolaga.
2. Sega kodujuust, hapukoor, hakitud sibul ja ürdid ning soolakurk. Maitesta soola ja pipraga.
3. Pane kalad restile ja riputa peale musta pipart. Grilli mõlemalt poolt kuldpruuniks, ca 2-3 minutit kummaltki poolt. Võta grillilt ja puista peale hakitud tilli.
4. Serveeri kodujuustukastme ja keedetud värske kartuliga.
Kommentaarid (0)