Kogus: neljale
Koostisosad
3 tk Kanafilee või -kintsuliha
1 spl Oliiviõli
1 tk Punane sibul
1 tk Väike melon nt kantaluup
150 g Maasikad
100 g Salatilehed
Hakitud petersellilehed
RUKOLAKASTE
2 peotäit Rukolalehed
2 tk Kppslauguküüs
1 dl Hakitud petersellilehed
1.5 dl Oliiviõli
2 spl Värskelt pressitud laimimahl
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Pane rukolalehed, tükeldatud küüslauguküüned, petersell ja õli blenderisse või töötle saumikseriga peeneks. Maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga. Määri kanafileed poole kastmega kokku ja jäta tunniks maitsestuma.
2. Küpseta kanafileed grillpannil või grilli mõlemalt poolt krõbedaks ja küpseks, 5-7 minutit kummaltki poolt. Lase 4-5 minutit seista ja lõika siis ribadeks. Lõika sibul õhukesteks viiludeks, meloni viljaliha kuubikuteks ja maasikad sektoriteks.
3. Pane kaussi salatilehed, sibul, melon ja kana ning sega kastmega. Lõpuks sega õrnalt hulka maasikad. Puista peale hakitud petersellilehti ja serveeri kohe.
Kommentaarid (0)