Kreemjas ja maitsev roog passib suurepäraselt argipäevaõhtusse. Lastele meeldib see muidugi eriti. Kanaroa kõrvale sobivad kõige paremini tatar, riis või ahjus kergelt röstitud köögiviljad.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Broilerikintsuliha
Sool
Must pipar
KASTE
3 dl Rõõsk koor 10%
75 g Sulatatud juust
2 spl Hakitud murulauk
Valmistamine
1. Kuumuta pannil pisut õli ja pruunista kintsulihatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Vahepeal maitsesta soola-pipraga. Seejärel alanda kuumus miinimumini ja vala pannile rõõsk koor.
2. Lisa pidevalt segades sulatatud juust ja murulauk.
3. Hauta madalal kuumusel ja kaane all vaikselt 20 minutit. Vajadusel maitsesta.
Kommentaarid (0)