Linnuliha retseptid

Kana juustu-murulaugukastmes 

Ragne Värk, 4. juuli 2018, 10:53
 Ragne Värk
Kreemjas ja maitsev roog passib suurepäraselt argipäevaõhtusse. Lastele meeldib see muidugi eriti. Kanaroa kõrvale sobivad kõige paremini tatar, riis või ahjus kergelt röstitud köögiviljad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Broilerikintsuliha
Sool
Must pipar
KASTE
3 dl Rõõsk koor 10%
75 g Sulatatud juust
2 spl Hakitud murulauk

Valmistamine
1. Kuumuta pannil pisut õli ja pruunista kintsulihatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Vahepeal maitsesta soola-pipraga. Seejärel alanda kuumus miinimumini ja vala pannile rõõsk koor.
2. Lisa pidevalt segades sulatatud juust ja murulauk.
3. Hauta madalal kuumusel ja kaane all vaikselt 20 minutit. Vajadusel maitsesta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee