Taimetoidu retseptid

Toorvorstiplov 

Ragne Värk, 4. juuli 2018, 10:38
 Ragne Värk
Tavaliselt valmistatakse plovi sealihast, kuid selles retseptis pakuvad aseainet suvisel ajal väga populaarsed toorvorstid. Võid kasutada nii tooreid kui ka eelmisest toidukorrast järele jäänud küpsetatud toorvorste.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
1 tk Porgand
300 g Toorvorstid
1 dl Riis
100 g Tomatipasta
4 dl Puljong
Sool
Must pipar
Maitseroheline

Valmistamine
1. Haki sibul. Koori porgand, poolita ja viiluta õhukeselt. Lõika toorvorstid väiksemateks tükkideks ja pruunista paksupõhjalises potis. Tõsta kõrvale. Prae samas potis (õlis!) sibul peaaegu klaasjaks, poole küpsemise ajal lisa porgandiviilud.
2. Kui sibul on klaasjas, pane juurde toorvorstid ja riis. Kuumuta läbi. Lisa tomatipasta ja puljong. Sega läbi ja lase potiroal kiirelt keema tõusta. Seejärel kuumuta keskmisel kuumusel u 20 minutit ehk seni, kuni riis ja porgand on pehmed.
3. Maitsesta vajadusel ja serveeri maitse­rohelisega.
HEA TEADA!
Kui kasutad valmis küpsetatud vorste, lisa need roale koos tomatipasta ja puljongiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee