Retseptid

BaiernMule 

Parrot MiniBar, 4. juuli 2018, 10:26
Foto: Priit Siimon
Omanäoline kokteilijook mahedast kurgist ja särtsakast ingverist! Sobib hästi suvisesse aega.

Koostisosad
1.5 cm jupp Ingverijuur
0.5 tk Laim
0.5 tk Värske kurk
1 tl Mesi
1 peotäis Jää
Fassbrause

Valmistamine
1. Tükelda ingver, laim ja kurk, lisa mesi. Purusta kõik nuiaga ja sega omavahel. Seejärel lisa segule jää ja raputa tugevalt.
2. Vala jook kruusi või klaasi ja lisa kuni ääreni fassbrauset (alkoholivaba õllejook). Seejärel sega kõik uuesti läbi ning kaunista laimi ja kurgiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee