Foto: Aldo Luud / Õhtuleht
Toidutare 16. juuli 2022 14:30
Kukeseened on esimene metsamaiguline loodussaadus, mis toidulaual suve selgroogu murdma hakkab. Just need esimesed seenenupsud on kõige värskemad ja mõnusamad, sest suurematel seentel kipub jalg vintskeks muutuma.  

Kukeseened on nn kindla peale minemise seened, sest enamik inimesi tunnevad need eksimatult ära. Vürtsilõhnalist ja maitsvat seent süüakse peamiselt kupatamata. Kukeseened passivad hästi kastmeteks, risotodeks, suppideks, vormiroogadeks – kasutusvõimalusi on vaat, et lõputult.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon