Küpsetamata magustoidud

Kreeka jogurti ja valge šokolaadi kreem maasikate ja basiilikuga 

Pille Enden, 21. juuni 2018, 07:20
Foto: Jaan Heinmaa
Maasikaid jagub nüüd nii magustoidu sisse kui peale. Magusa kreemise magustoidu saad varem valmis teha ja külmkappi ootele panna. Pane kreem väikestesse pokaalidesse või purkidesse, nii on seda  kerge serveerida ja mõnus süüa. 

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Kreeka jogurt
1 dl Rõõsk koor 35%
175 g Valge šokolaad
300 g Maasikad
9 tk Basiilikulehed

Valmistamine
1. Töötle pool maasikatest püreeks. Püree ei pea olema päris ühtlane,  tükid võivad sisse jääda. Vahusta koor.
2. Sulata sokolaad vesivannil. Sega maasikapüree ja peeneks hakitud basiilik toasooja kreeka jogurti hulka. Sega hulka sulatatud valge šokolaad ja lõpuks  vahukoor.
3. Tõsta kreem pokaalidesse või purkidesse ja pane vähemalt paariks tunniks külmkappi. Vahetult enne serveerimist haki ülejäänud maasikad ja pane kreemile.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee