Saiast eemaldatud sisu saab ära kasutada nt kotlettide valmistamisel. Või kuivatada, purustada kombainis ja kasutada paneerimiseks. Kui pole plaani kohe saia kasutada, siis hoia suletud purgis või karbis.
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g Grillitud köögiviljad (suvikõrvits, paprika, baklažaan)
1 tk Batoonsai (450g)
2 tk Punane sibul
4 spl Roheline pesto
75 g Juustuviilud
200 g Soovi korral grillkana või -liha
2 dl Basiilikulehed
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika batoonilt pikuti pealt ära viil ja uurista sisu välja.
2. Pane grillköögiviljad kihiti saia õõnsusesse, määri iga kihi vahele pestot ja pane õhukesi sibula – ja juustuviile ning basiilikulehti, soovi korral ka grillitud kana või kala.
3. Aseta äralõigatud viil saiale peale tagasi, mässi tihedalt toidukilesse, pane peale raskus ja lase üleöö külmkapis seista. Lõika viiludeks ja naudi.
Kommentaarid (0)