Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk Keskmine sibul
2 tk Porgand
2 spl Õli
300 g Värske soolakurk
1.5 dl Tomatipasta
1.5 l Vesi või puljong
2 tk Loorberileht
5 tk Kartul
600 g Grillitud liha ja vorstid
100 g Mustad oliivid
Sool
Suhkur
Must pipar
Sidrunimahl
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Sidruniviilud
Petersellilehed
Valmistamine
1. Haki sibulad ja porgandid ja hauta poti põhjas õlis pehmeks 5-6 minutit. Lisa hakitud soolakurgid, tomatipasta ja pisut vett või puljongit ning hauta 10–15 minutit. Lisa ülejäänud vesi või puljong, loorberileht ja kuubikuteks lõigatud kartulid. Kuumuta keemiseni ja keeda ca 10 minutit.
2. Tükelda liha ja vorstid, lisa supisse ja kuumuta läbi. Maitsesta soola, suhkru, pipra ja sidrunimahlaga Sega hulka oliivid. Serveerimisel lisa sidruniviil ja hakitud peterselli, soovi korral ka hapukoort.
Kommentaarid (0)