Linnuliha retseptid

Kiire kanasalat virsiku ja rukolaga (1)

Lia Virkus, 20. juuni 2018, 11:11
 Jaan Heinmaa
Kui eelmisest päevast jääb üle grillitud linnuliha, on sellega mugav valmistada järgmise päeva lõunaks kerge salat. 

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Eelmisel päeval grillitud kana- või pardiliha
2 peotäit Rukola lehed
2 tk Virsik
KASTE
2 spl Oliiviõli
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Tükelda linnuliha, pese salatilehed. Poolita virsikud, eemalda kivid ja lõika sektoriteks. Poolita sektorid ja sega liha ja rukolaga.
2. Sega väikses kaanega purgis kastmeained ja loksuta segamini. Nirista salatile sega läbi ja naudi koheselt. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee