Foto: Juhan Krull
Linnuliha retseptid
18. juuni 2018, 11:22

Juhani quesadilla’d

Koostisosad
400 g Kana sisefilee
1 tk Suur paprika
2 tk Suur tomat
200 g Riivjuust
Maisitortiljad (näiteks Santa Maria)
Soovi korral jalapenoviilud ja punane sibul
Santa Maria Fajita Originali maitseainesegu

Valmistamine
1. Tükelda kanafilee kuubikuteks ning haki ka tomat ja paprika.
2. Küpseta pannil kanafilee kuubikud ja lisa neile Santa Maria Fajita Originali maitseainesegu.
3. Soovi korral lisa pannile ka hakitud punane sibul ning sellest järgmisena paprika ja tomat. Soovi järgi võid juurde panna ka jalapenoviile.
6. Nüüd on aeg panna ahi sooja, temperatuur võiks olla 180 kraadi. Kui muidu valmistatakse quesadilla’sid pannil praadides, siis mõnusalt krõbedaks ja vähema vaevaga saab quesadilla’d valmis, kui paned need ahju.
7. Tõsta maisitortiljad ahjuplaadile ja lisa veidi riivjuustu poolele tortilja põhjast. Seejärel pane veidi täidist riivjuustu peale, lisa täidise peale veel veidi juustu ja murra kokku.
8. Pane tortiljad ahju ja küpseta, kuni need on pealt kergelt kuldpruunid ja krõbedad.
9. Võta quesadilla’d ahjust välja. Lisa soovi korral koriandrit, vala klaasi külm Coca-Cola ja ongi aeg nautida!