Retseptid

Kurk hüppab purki ja purgist põske! 

Toimetas Manona Paris, 18. juuni 2018, 05:52
 
Esimesed kurgid on saanud kasvuhoonetes valmis ning otse loomulikult rändavad need lisaks niisama söömisele ja salatitele ka hapendamisnõusse. Toidutare retseptivõlurid Pille ja Lia jagavad oma nippe, kuidas ikkagi kurgid krõmpsuma saada. 

Nii mõnigi kurgihapendaja on kurtnud, et teeb küll kõik õigesti retsepti järgi, aga tulemus on kuidagi pehmeke. Pole seda mõnusat krõmpsu, mis asja juurde käib. Vahel jääb kurk suisa seest lögaseks.
Lia Virkus kinnitab: "Hoian alati võimalusel ka üleöö väikseid kurke külmas vees ja jahedas kohas.
Kui ei ole aega, siis vähemalt kaks tundi külmas veel on ka hea!”
Pajatab Pille Enden: "Minagi hoian neid külmas vees, aga tavaliselt pool päeva.  Sel on kaks eesmärki -
et oleks krõmpsud ja saaks korralikult puhtaks.  Kui juhtub sügavkülmas jääd olema, panen vette jääd ka.”
Pille manitseb ka, et soolvesi tuleb kurkidele kuumalt peale valada!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee