Külmkapikurgid Foto: Jaan Heinmaa
Toiduuudised
3. juuli 2023, 12:48

Lugu ilmus algselt juunis 2018

ESIMESED PURGIKURGID! Toidutare tarkade nipid ja retseptid, kuidas teha ruttu krõmpse kurke (6)

Esimesed kurgid on saanud kasvuhoonetes valmis ning otse loomulikult rändavad need lisaks niisama söömisele ja salatitele ka hapendamis- ja marineerimisnõusse. Toidutare retseptivõlurid Pille ja Lia jagavad nippe, kuidas ikkagi kurgid krõmpsuma saada. 

Nii mõnigi kurgihapendaja on kurtnud, et teeb küll kõik õigesti retsepti järgi, aga tulemus on kuidagi pehmeke. Pole seda mõnusat krõmpsu, mis asja juurde käib. Vahel jääb kurk suisa seest lögaseks.

Edasi lugemiseks: