Sisene
Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Liigume
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Digilehed
Ristsõna
Laps
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Toidutare grillikool
Telli
Sisene
Toiduuudised
Lugu ilmus algselt juunis 2018
ESIMESED PURGIKURGID! Toidutare tarkade nipid ja retseptid, kuidas teha ruttu krõmpse kurke
(6)
LISA KOMMENTAAR
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(6)
värskemad
parimad
vanimad
Oma aed
11. juuli 2021 12:39
Keemiat täis poekurkidest, ei saa kohe kindlasti midagi maitsvat.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
3
29. juuni 2021 21:14
Külmkapi kurkke proovin kindlasti teha .
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
25. juuni 2019 20:10
Miks linna kraaniveega lähevad hapukurgid pehmeks aga kaevuveega ei lähe?
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Anne
25. juuni 2019 16:15
Absoluutselt õige kommentaar,supilusikas on väga halb mõõt,ikka grammid.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
Vaatleja
25. juuni 2019 12:30
Mis mõõtühik on supilusikas? Minul on neid kolmes erinevas mõõtmes. Lihtsam ja arusaadavam oleks kirjutada need mahud grammides, siis ei teki arusaamatust ega valesti mõistmist!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Lõõte Musikas
30. juuni 2021 07:25
Sama on "näpuotsatäis soola". Kelle näpu? Mu naabrimehel on selline näpp nagu mõne kämmal.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Logo
TOIMETAJA
manona.paris@toidutare.ee
REKLAAM JA KUULUTUSED
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee
facebook
twitter
rss
KOMMENTAARID (6)