Külmkapikurgid Foto: Jaan Heinmaa
, 28. juuni 2022 13:38
Esimesed kurgid on saanud kasvuhoonetes valmis ning otse loomulikult rändavad need lisaks niisama söömisele ja salatitele ka hapendamis- ja marineerimisnõusse. Toidutare retseptivõlurid Pille ja Lia jagavad nippe, kuidas ikkagi kurgid krõmpsuma saada.

Nii mõnigi kurgihapendaja on kurtnud, et teeb küll kõik õigesti retsepti järgi, aga tulemus on kuidagi pehmeke. Pole seda mõnusat krõmpsu, mis asja juurde käib. Vahel jääb kurk suisa seest lögaseks.
Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
€
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
€
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (6)