Retseptid
14. juuni 2018, 08:51

Parimad vutivaatamise toidud!

Jalgpalli MM algus pole vaid silmadega söömiseks, vaid keha tahab ka teleri ees kosutust saada. Toidutare otsis tugitoolisportlastele vastu tulles kokku mõned retseptid, mille järgi teha õhtune kick off igas igas mõttes elamuseks.

Parimad jalkavaatamise toidud on need, mis mis ei pudise, ei aja näppe rasvaseks ning pärast  pole nõud väga mustad.
Peekonis brokkoli
Peekonis brokkoli on hea valik, kuna brokkoli on äärmiselt tervislik köögivili ning samas ka maitsekas. Peekon aga annab roale seda head mõnusat rasvamaitset ja pisut krõmpsu. Pea meeles vaid, et sa brokkolit liiga pehmeks ei keedaks – põgusast aurutamisest või kiirest keetmisest piisab. Valmis rullid kinnita toidutikuga, nii püsivad need koos ja hiljem on neid nii hea serveerida – käed jäävad puhtaks.

Rediserattad lõhe ja tšilliga
See on midagi veidi edasijõudnutele ja eeldab veidi sahmerdamist. Tulemus on aga kindlasti piisavalt vau, et kui avamäng nigelaks jääb, hoiab seltskonna meeleolu üleval sinu kokkamisoskus.

Volovanid singi-avokaaditäidisega
Nime järgi tundub, nagu oleks seda venepärast suupistet (ehk väike kummardus MM korraldajamaa köögi suunas) väga keeruline valmistada. Ent see pole sugugi nii. Kui kasutad poest toodud lehtainast, valmivad korvikesed väga kiirelt (võta tainas vaid aegsasti enne sügavkülmikust sulama). Toorest (ehk kõva) avokaadot aitab pehmendada aga kiire nipp: poolita vili, aseta taldrikule ja lükka 30 sekundiks keskmiseg kuumusega mikrolineahju.